menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничан запрошують придбати хенд-мейд до Дня закоханих

03.02.2023 14:55

Триватиме виставка два тижні

У Музеї моделей транспорту презентують виставку рукотворних сувенірів «BYVI» до Дня закоханих. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької міської ради.

Тут будуть представлені різноманітні свічки та парні браслети. Також різні брелоки, сувеніри з деревини із петриківським розписом, янголята, «ловці снів» та парні котики. В асортименті будуть і патріотичні метелики та прикраси з мікровишивкою для вишуканого образу.

«Коли ми тестували цей новий спільний продукт із нашими майстринями BYVI та Музеєм моделей транспорту – були певні вагання, чи сподобається він відвідувачам. Але досвід показав, що такі незвичні для музею експозиції також цікаві відвідувачам, бо ми отримували і продовжуємо отримувати багато схвальних відгуків», – розповідає директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

Вона додає, що ті вироби, які сподобаються, можна буде придбати на сувенірній платформі BYVI в Інстаграм та за реквізитами прямо в музеї.

Відвідати виставку можна з 3 по 17 лютого, щодня з 11:00 до 19:00.

Нагадаємо,у Вінниці для переселенців впровадили курс з графічного дизайну.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Вінницька міська рада




Читайте також