menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничани можуть вп’яте вакцинуватися від коронавірусу

22.10.2023 13:45

Рекомендації від вінницької лікарки

Хоч в Україні досі триває війна, проте раніше світ хвилювала пандемія коронавірусу. Сам вірус і досі поширюється серед населення, тому варто не забувати про вчасну вакцинацію від ковіду. I-VIN.INFO поспілкувався з сімейною лікаркою Надією Ліщиною, яка розповіла чому варто вакцинуватися.

За словами сімейної лікарки, вінничани можуть робити 5-ту вакцину від ковіду, адже для вашого здоров’явакцинація зайвою не буває.

«Можна зробити четверту і п’яту вакцину, якщо ви не робили. Взагалі, після 1-1,5 року імунітет може знижуватися до вірусу, тому чому б не захистити себе від цього. А Вакцинація лише посилить ваш імунітет і зробить його стійкішим», - каже Надія Ліщина.

За інформацією від Вesttest, вірус постійно мутує і нові варіанти можуть обходити імунітет, отриманий після хвороби. Вакцини навчають ваш організм боротися з різними штамами. До того ж щеплені люди можуть бути бар’єром для поширення вірусу. Це допомагає суспільству досягти колективного імунітету. Після хвороби рекомендується почекати деякий час, перш ніж робити вакцинацію. Варто враховувати ще рекомендації вашого лікаря.

Нагадаємо, пересувні стоматологічні кабінети для ЗСУ виготовляє вінницький лікар.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:besttestfund.org


Читайте також