menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанки пройшли у фінал Чемпіонату України з волейболу

17.03.2023 10:10

ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» вкотре переміг над «Збірною України U-17»

Вчора вінницька команда ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» перемогли «Збірну України U-17» і остаточно пройшли до фіналу Суперліги-Дмарт 2022-2023. I-VIN.INFO розповідає далі про хід гри.

Якщо минулої гри вінницькі волейболістки поступилися однією партією, то цього разу вони не відали жодного і здолали суперниць в «суху». У першому сеті вінничанки активно тримали ініціативу у свої руки – 6:10. Варто зазначити, що кравчиня з «Добродія»  Катерина Фролова швидко відреагувала на рикошет від сітки та залишила м'яч у грі, тому потім догравання лишилося за вінничанками. Рахунок 12:19 на користь вінничанок змусив взяти 30-ти секундну перерву тренеру «Збірної України U-17». Проте «Добродій» все одно завершив гру на свою користь – 25:21.

У другому сеті вінничанки почали з гарного рахунку на свою користь 4:0. Відміно спрацьовував блок, а темп гри і надалі залишався за вінничанками – 6:13. Хоч і «збірниці» намагалися скоротити відставання(17:14), проте результат партії все одно залишився на користь «добродійок» - 25:20.

У третьому сеті вже «Збірній Україні U-17» було важко, проте вони намагалися боротися і скоротити своє відставання від вінничанок – 12:11. Проте все одно цього виявилось замало, а впевнена гра ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» і надалі полонила залу. Тому і у цій партії перемогли вінничанки 25:17.

Цього разу звання «The Best MVP матчу» здобула капітан команди Валерія Якушева, яка під час гри здійснила 2 ейси і15 очок заробила атакуючи. Разом на рахунку вінничанки 17 залікових балів. Як розповіла у післяматчевій конференції блокуюча Анастасія Кучер, ця перемога багато-що означає для команди.

«Цієї гри ми ставили собі найвищі цілі і нарешті ми у фіналі. Це підсумок нашої важкої праці, яку ми проводили на тренуваннях, ігра. Шалена радість та лише приємні емоції. Перше, що відчула, коли перемогли – це виконали настанови тренера. Нашим суперницям теж варто віддати похвалу, тому що вони класно зіграли і нав’язували нам боротьбу. Команда росте, тому ми теж мали більш сконцентруватись на грі. У них хороший прийом та подача», - каже Анастасія Кучер.

Нагадаємо, вінницькі волейболістки перемогли Збірну України U-17 (ФОТО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:www.facebook.com/pvlu.org

Читайте також