menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки перемогли Збірну України U-17 (ФОТО)

15.03.2023 10:10

Також вінницька команда з волейболу зробила перший крок до фіналу Суперліги-Дмарт

Вчора пройшла гра за місце у фіналі Суперліги-Дмарт між вінничанками з ВК «ДоброДвй-Медуніверситет-ШВСМ» та «Збірною України U-17». Поєдинок завершився перемогою «добродійок» з результатом 3-1. Так, вінничанки не тільки перемогли суперниць, а наблизились до можливості грати у фіналі Суперліги-Дмарт. Про хід гри повідомляє I-VIN.INFO.

Насамперед, ця гра вже була інтригуючою через те, що вінничанки були у великому проміжку без матчів та змагань, які б спонукали триматись у хорошій формі. А тим часом їхні суперниці «Збірна України U-17» перемогла СК «Балта» у своїй попередній грі та набирає ще більше досвіду і звитяг. Проте фінальний результат на табло.

У першому сеті вінничанки одразу взяли ведення гри у свої руки – 5:0. Проте з кожним розіграшем «збірниці» концентрувались на грі, були менш розгублені, менше допускали помилок — 10:7, 14:11. Як би не атакувала «Збірна України U-17», «Добродій» намагалися захищатися. А крапку у цьому сеті поставила вінничанка Анастасія Кучер завдяки своєму ейсу — 25:18.

У другому сеті гра набирала обертів. Хоч і наші «сусіди» спробували завадити грі, проте після повітряної тривоги гра продовжилась. Обидві команди стартували з рівним рахунком – 5:5. Впевнена гра і досвід вінничанок під час гри переважав – 9:6. Проте «збірниці» продовжували впевнено грати, не зупинялися та взяли ініціативу у свої руки. Через сильні подачі «Збірна України U-17» змогла виграти цю партію – 23:25.

У третій партії було важко налаштуватись на гру для обох команд. Проте це не завадило центральній блокуючій «Добродія» Катерині Фроловій домінувати над сіткою. Вона зробила значний внесок у спурт своєї команди. Черезце вінничанкам вдалось отримати перемогу у цьому сеті — 25:14.

У четвертому сеті ВК «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» вже домінували, впевнено вели гру та взяли ініціативу у свої руки. Навіть головна тренерка вінничанок Юлія Якушева давала настанови не розслаблятися та не втрачати концентрацію. Тому «ДоброДій» знову бере вверх над суперницями — 25:12.

А найкращою гравчинею у номінації «The Best MVP матчу» стала центральна блокуюча ДоброДійок Катерина Фролова. Гравчиня здобула13 очків, із яких по 6 здобула на блоці та в атаці, і 1 заліковий бал за м’яч на виліт. Як розповіла у післяматчевій конференції пасуюча «Добродія» МаринаДегтярова, після довгої перерви команда скучила за грою.

«Ми дуже чекали ці ігри. Трішки перші партії було хвилювання, а потім знайшли свою гру та показували, що вміємо. Дівчата дуже добре подачу подавали. Але напевно програли у другому сеті через хвилювання і нерви. Вважаю, ми сьогодні виконали настанови тренера на 60-70%, тому що варто краще подавати подачу. У третій та четвертій партії в нас краще працював блок. Загалом варто відпрацювати подачу, прийом і тоді буде гра більш виразнішою», - каже гравчиня Марина Дегтярова.

Нагадаємо, вінницькі волейболістки перемогли лідерів Чемпіону України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:www.facebook.com/pvlu.org


Читайте також