menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки перемогли тернопільчанок на Чемпіонаті України (ФОТО, ВІДЕО)

29.01.2023 16:00

Вже втретє ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» перемагає «Галичанку-ЗУНУ»

Сьогодні у місті Чернівці пройшла гра між ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та тернопільською командою «Галичанка-ЗУНУ». Вже третє вінничанки перемагають своїх суперниць, і цього разу результат гри – 3:0. I-VIN.INFO повідомляє далі про хід гри.

У першому сеті «Галичанка-ЗУНУ» показувала хорошу гру. Навіть на середині партії зрівнювала рахунок – 15:15, 17:17. Проте у другій половині «Добродій» здійснили вражаючий ривок 9:0, який вирішив долю партії. Так і закінчився сет з рахунком 25:17.

У другому сеті ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» почав максимально впевнено вести гру та організував гандикап «+6» (11:5).Після такого напливу впевненості від вінничанок, «Галичанка» лише навпаки робила помилки та на прийомі та подачі. Тому і у другій половині сету «Добродій» контролював гру і здобув перемогу з результатом – 25:18.

На середині гри головна тренерка ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» Юлія Якушева дала коментар стосовно гри. За її словами вінничанки у всіх елементах здобули звитягу, і ще давали зіграти змінному складу команди.

«Проте основному складу теж буває тяжко налаштуватися, бо є перерва між іграми дві доби, і зараз розумію, що потрібно щоб гра була чіткою і на професійному рівні. І налаштуватися в одному тонусі грати волейбол це дуже важко. Але на щастя дівчата старші мої дають можливість грати іншим. Бачили на майданчику Діану Криву, І Лозінська вийшла . Зараз третя партія в нас. Думаю все буде добре», - каже Юлія Якушева.

Вже після 10 хвилинної перерви, у третьому сеті «ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» знову контролював гру – 5:0, 8:2. Вони і надалі продовжували домінувати над суперницями, тому гра закінчилась на користь «Добродія» - 25:9.

Як прокоментувала після матчу капітан команди «ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» Валерія Якушева, під кінець гри вони прагнули більше контролювати гру, аби закінчити матч з гарним результатом і різницею між очками суперника.

«Наш змінний склад, дівчатка сьогодні молодці.Вони гарно вийшли у грі. Звичайно, хвилювалися, тому що в продовж багатьох ігор стояли на заміні. Але надіюсь, що дивлячись на нас, вони розуміли, що хочуть так само грати, і сьогодні показали гарну гру. Щодо лідерства у турнірній таблиці команди «Аланта», зараз це тимчасово. Далі подивимось, хто буде перший», - каже Валерія Якушева.

Сьогодні кращою ж гравчинею у номінації «The Best MVP матчу» визнали догравальницю команди-переможниці Дарія Ковальчук. Вона принесла до скарбнички свого колективу 10 очок. А нагороду вручав Сергій Орос – старший солдат, військовослужбовець 80 ДШБ ЗСУ, учасник війни проти росії. Перемога над «Галичанкою-ЗУНУ» стала 15-ою у чемпіонаті України 2022-2023. Тепер вінничанки мають 42 очки.

Стартовий склад ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»: Якушева (набрала 14 очок), Ковальчук (10 очок), Дегтярьова (3 очки), Кучер (13 очок), Завала (3 очки), Малишева (6 очок), Ротар (л), Сопочева (л). На заміну виходили: Вабіщевич (3 очки), Лозинська (0 очок), Каланчук (1 очко), Крива (4 очки), Пилипенко (1 очко).

Стартовий склад «Галичанка-ЗУНУ»: Голод, Попович, Кімак, Губенко, Лях, Осипенко, Самусенко (л). На заміну виходили: Джима, Риболовлєва.

Нагадаємо, волейболістки з Вінниці знову здобули перемогу у Чемпіонаті України (ФОТО, ВІДЕО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото і відео: facebook.com/pvlu.org

Читайте також