menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки поступилися у першій фінальній грі конкуренткам (ФОТО, ВІДЕО)

30.03.2023 13:20

У першій грі фіналу Суперліги ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» поступається суперницям

Вчора у місті Чернівці проходила перша гра з фіналу Суперліги-Дмарт між вінницькою командою ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та чинними чемпіонками СК «Прометей». Цієї частини фінальних ігор вінничанки поступаються своїм суперницям з рахунком 1-3. I-VIN.INFO повідомляє далі про хід гри.

У першому сеті обидві команди почали гру на рівні – 4:4, 11:11. Проте далі у своїй грі кам’янчанки з СК «Прометей» почали додавати кращого блоку та зробили вирішальний ривок у очках. А своїм блок-аутом волейболістка з команди СК «Прометей» поставила «крапку» у грі — 16:25.

Вже більш впевненіше вінничанки з «Добродія» стартували у другому сеті – 6:2. Звісно, і їхні суперниці намагалися скоротити відставання, проте у найважливіших моментах допускались помилок. Далі СК «Прометей» мали і успішні спроби скоротити відставання – 21:20. Але ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» не дозволив так просто обігнати їх у очках, тому «курйозний» м'яч на прийомі забила вінничанка Валерія Якушева, а потім вразила подачею і «добродійка» Анастасія Кучер — 25:20.

Після перерви у третьому сеті, мабуть, кам’янчанки з СК «Прометей» проаналізували свої помилки та почали брати вверх у грі – 2:6, 5:13. Рахунок і далі почав збільшуватись на користь суперниць вінничанок. Тому і в третьому сеті СК «Прометей» здобуває першість над «Добродій» - 12:25.

У четвертій партії обидві команди знову стартували на рівні – 3:3. Проте далі знову СК «Прометей» почали домінувати на майданчику – 9:16. У цьому сеті вінничанки запам’яталися кількома ефектними розіграшами. Наприклад, черговим ейсом від Анастасії Кучер та блоком у виконанні Яни Завали та Марини Дегтярьової – 11:16. Проте скоротити відставання і змінити хід матчу ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» не вдалося – 12:25. Перший етап фінальних матчів на користь «Прометей» – 1-3.

Як прокоментувала гру у післяматчевій конференції капітан вінницької команди Валерія Якушева, у третій партії вони допускали помилки.

«Через це, можливо, було хвилювання. У захисті ми теж не дуже відіграли. Тому на фоні цього склався такий результат. Звичайно, цей «курйозний» м’яч у кінці сету додав впевненості в собі. Таке буває не на кожній грі, це можливо раз у 5 років. Звичайно більше куражу впіймали, і закінчили партію на нашу користь», - ділиться думками Валерія Якушева.

Нагадаємо,ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» вкотреперемігнад «Збірною України U-17».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:www.facebook.com/pvlu.org

Читайте також