menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки стали срібними призерками Чемпіонату України (ФОТО, ВІДЕО)

08.04.2023 11:30

ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» посів друге місце у Суперлізі Україні-Дмарт

Вчора у місті Чернівці проходила третя фінальна гра жіночої Суперліги-Дмарт 2022-20223 між вінницькою командою ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та кам’янською командою СК «Прометей». Матч закінчився на користь кам’янчанок з результатом 3-0. Проте вінничанки перемогли чимало інших команд, аби пройти у фінальні ігри чемпіонату та здобути друге місце. I-VIN.INFO повідомляє далі про хід гри.

Загалом ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» та СК «Прометей» провели три фінальні ігри і всі на користь кам’янчанок 3-0. Вчора, на початку першого сету вінничанка Дар’я Ковальчук почала гру з ейсу. Далі «добродійки» тримали хороший темп гри і впевнено вели м’яч, проте їхні суперниці теж контролювали всю ситуацію на майданчику – 5:5. Потім СК «Прометей» почав виходити вперед у грі – 7:8, 10:14. Вінничанки не падали духом. Вони злагоджено грали на майданчику, провели результативні блоки, наздогнали суперників та навіть змінили рахунок на свою користь – 22:20. Проте два тайм-аути для СК «Прометей» зробили свою справу, бо вони завершили партію на свою користь із впевненим спуртом — 22:25.

Вже у другому сеті команди стартували на рівні – 3:3. Проте далі СК «Прометей» почав більше брати ініціативу у свої руки, набирати темп гри. Вінничанки майже не поступалися суперницям, проте помилки все ж давали своє – 10:16. Згодом, кам’янчанки дотиснули своїх опонентів і перемогли у цій партії – 13:25.

У третьому сеті потужно почав гру СК «Прометей» - 1:4. Хоч і вінничанки намагались не відставати, чинили гідний опір, проте їхні суперниці виграли і третю партію – 14:25. Загальний результат – 3-0 на користь СК «Прометей».

Як розповіла у післяматчевій конференції головна тренерка ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Юлія Якушева, наразі і молоді гравчині в команді прогресують, можуть показувати хороші результати.

«Звісно, молодій заміні ще не вистачає досвіду, майстерності та класу гри, проте і нас не дуже «били». Так, результат 0-3. Є ще над чим працювати. Ми йдемо вперед. Думаю,в нас ще все попереду і великі перемоги будуть за нами», - каже Юлія Якушева.

Також своїми думками поділилась капітан вінницької команди Валерія Якушева. Вона зазначила, цей сезон сподобався ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ».

«Ми дуже раді, тому що здобули друге місце. У регулярному чемпіонаті стали першими. Це для нас великий досвід. Емоції переповнюють. Хоч ми програли три фінальні гри, у нас були помилки, проте ми задоволені, бо грали проти досвідчених дівчат і змогли показати якусь боротьбу. Так склалось, що результат був не на нашій користі, але це нічого, тому що ми срібні призери на Чемпіонаті України. Ми щасливі», - каже Валерія Якушева.

Нагадаємо, ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» зіграв другу гру проти СК «Прометей».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: facebook.com/pvlu.org

Читайте також