menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки знову поступилися чинним чемпіонам Суперліги (ФОТО, ВІДЕО)

01.04.2023 11:30

ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» зіграв другу гру проти СК «Прометей»

Вчора проходив другий матч фінальної серії жіночої Суперліги–Дмарт 2022-2023 між вінницькою командою ВК «Добродій-Медуніверсите-ШВСМ» та кам’янською командою СК «Прометей». Знову вінницькі волейболістки поступилися суперницям у грі, цього разу 3-0 на користь кам’янчанок. I-VIN.INFO повідомляє далі про хід гри.

У першому сеті команди на рівні та активно почали вести гру. Вінничанки Анастасія Кучер продемонструвала хороший блок (6:5), а ще глядачів вразила хитра «скидка» від пасуючої Анастасії Малишевої (15:13) та злагоджена командна робота. Проте кам’янчанки почали виправляти свої помилки. СК «Прометей» завершили одну з комбінацій, провели серію вдалих подач, і навіть заробили кілька ейсів. Тому впевнена гра СК «Прометей» взяла вверх і партія закінчилась на їхню користь — 25:18.

У другому сеті «червоно-білі» почали одразу домінувати на майданчику – 7:3. Цей темп гри набирав обертів, що вінницькі волейболістки не змогли надолужити очків. Завдяки злагодженим діям та впевненій грі, знову СК «Прометей» здобуває першість у партії – 25:10.

У третій партії «Добродій» намагалися тримати інтригу, не звертати увагу на табло і грати далі – 5:5. Проте цього не вистачило на всю гру і знову кам’янчанки почали вириватись вперед, здобувши перемогу й у цій партії – 25:16.

Варто зазначити, що такі матчі за нагороди граються до трьох перемог однієї з команд. Тому скоро фанати українського волейболу побачать третій поєдинок між командами. Як зазначила у післяматчевій конференції ліберо команди ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Тетяна Ротар, це був достойний суперник, адже цікаво грати, і є чого повчитися у суперниць.

«Нам є над чим працювати. Думаю, будемо боротися у наступному турі, щоб краще гру показати. Коли є емоції, ми показуємо гарний результат, коли трішки згасаємо, стає помітним, що нам не вистачає досвіду. Проте будемо працювати. Наша Юлія Іванівна знає, що треба зробити, аби ми виграли, тому для наступної гри будемо працювати над кожними елементом. А що ще робити? Звісно, будемо!», - з позитивним настроєм говорить Тетяна Ротар.

Нагадаємо, вінницькі волейболістки поступилися у першій фінальній грі конкуренткам.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: facebook.com/pvlu.org

Читайте також