menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки виграли у товариському матчі (ФОТО)

23.09.2023 18:40

ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» переміг у СК «Балта»

Вчора у Вінниці пройшов товариський матч між одеською командою СК «Балта» та вінницькими волейболістками ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ». Гра проходила у 5 сетів, аби краще підготуватися до сезону Суперліги. Цього разу здобули перемогу вінничанки з рахунком 4:1. I-VIN.INFO поділиться найцікавішими моментами гри.

На початку першого сету хороший старт взяла команда СК «Балта». На рахунку – 5:8 (на користь одеситок), ВК «Добродій» взяв перерву. Після вказівок Юлії Якушевої своїм підопічним, вінничанки взяли ініціативу у грі на себе і майже наздогнали суперниць в очках – 8:9. Потім «добродійки» здійснили чудовий гандикап на свою користь – 16:11. Далі у грі лідирували вінницькі волейболістки – 19:13. Проте конкурентки у них були не зовсім прості, тому СК «Балта» теж аналізувала свої помилки, а рахунок став  – 23:19 (на користь ВК «Добродій»). Та все ж у першому сеті переміг ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» з рахунком – 25:19.

Другий сет розпочався з впевненого старту від СК «Балти» – 6:4. «Добродій» намагався наздогнати їх, але рахунок був 7:5. Варто відмітити хороший блок у вінничанок, які попри все витягували кожен м'яч. Далі команди грали на рівні –9:9. «Добродійки» знову здійснили змогли відірватися від суперниць – 10:15. Але СК «Балта» поступово наздоганяли свої конкуренток 16:17 (на користь вінничанок). Другий тайм завершився на користь ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» – 20:25.

Початок третього тайму стартував на рівних – 3:3. Ця гра додавала ще більше азарту та наполегливості в спортсменок. Варто відмітити гру команди СК «Балта», які набирали обертів з початку гри – 5:8(на користь СК «Балта»). Після цього рахунку тренер «добродійок» взяла паузу та дала настанови, вказала на помилки своїх волейболісток. Ситуація стала краще і команди зрівняли рахунок – 8:8. Волейболістки витягували кожен м'яч та навіть складні. Середина третього тайму видалась дуже потужною, адже обидві сторони не збиралися здаватися. ВК «Добродій» поступово витягнув цю гру і третій сет знову на стороні вінничанок – 25:18.

Попри те, що загальний рахунок 3:0 на користь вінничанок, гравці продовжили гру, адже цей матч товариський, а не офіційний. Четвертий тайм розпочався з гандикапу «Добродія» – 6:1. СК «Балта» намагалися наздогнати суперниць.  Проте гра продовжилася з рахунком 9:12 на користь вінничанок.  Поступово СК «Балта» наздогнала «Добродій» і вирівняли рахунок 18:18. Після цього рахунку розпочалась потужна гра між командами. Коли рахунок став 24:24 тренерка вінничанок взяла тайм-аут. Ситуація стала ще більш напруженою на рахунку 26:26. І лише на рахунку – 28:30 ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» зміг вирватися та знову перемогти у цьому сеті.

П’ятий тайм видався не менш цікавим. СК «Балта» стартувала з рахунком 6:3. Варто відмітити, що Юлія Якушева дала можливість зіграти заміні та іншим своїм волейболісткам, які рідко виходять на подібні ігри. Вінничанки непогано вирівняли рахунок –13:13. Потім гра продовжилася з рівним рахунком – 17:17. Добродійки потужно ставили блок, та показували силу подачі та атаки. Гра була дуже цікавою, адже м’ячі розігрувалися довго між командами. Далі Добродійки змогли вирватися на 2 очки вперед –18:20. Але цю партію все ж виграла СК «Балта» – 25:23.

Як розповіла тренерка ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Юлія Якушева, у її команді вибуло 5 волейболісток, а додалися ще 3. Є і початківиці, над якими вона почала працювати.

«Це був товариський матч між СК «Балтою», тому грали у своє задоволення. Наразі у планах добре підготуватися до Суперліги. Прогнозувати не хочеться, яке місце займемо. Головне потрапити до четвірки кращих команд. Ну і звісно, хочемо перемоги на всіх фронтах», - зауважила Юлія Якушева. 

Читайте також, «Спорт об'єднує»: на Вінниччині пройшли змагання серед громад за звання «найкращої».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак.


Читайте також