menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Випадково – не рахується»: у соціальних мережах кепкують з реакції НАТО на обстріл Польщі

16.11.2022 19:40

Українці створюють меми про нерішучість лідерів альянсу

Вчора ввечері, через масовану ракетну атаку по Україні, на території Польщі впала ракета, яка забрала життя двох поляків. Українці очікували рішучу відповідь НАТО на акт збройної агресії росії проти країни, яка є членом альянсу, але відповідь світових лідерів усіх розчарувала. I-VIN.INFO зібрало дотепні меми на цю тему.

Інформація про ракетний удар по Польщі збентежила українців та українок, які втекли від війни:

Коли стало відомо про обстріл Польщі, такі аналітичні центри відкрилися по всій Україні:

П’ята стаття уставу НАТО передбачає, напад на одного з членів НАТО є нападом на усіх членів альянсу.

Офіційна відповідь альянсу виявилася доволі стриманою та неоднозначною, тому українці почали писати такі іронічні пости:

Інцидент із обстрілом території Польщі, скоріше за все, не призведе до третьої світової війни, або навіть до якихось серйозних наслідків для росії. Поки педантичні західні чиновники будуть розбиратися у причинах та винуватцях цього обстрілу, українські сили оборони продовжать нищити російських загарбників та звільняти нашу територію не дивлячись на будь яку відповідь НАТО.

Нагадаємо, на Вінниччині створили аматорську лігу з волейболу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел

Читайте також