menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Власноруч зупинив колону танків НАТО»: як українці в соцмережах жартують з канцлера Німеччини (ФОТО)

23.01.2023 19:40

Соцмережі відреагували на відмову Німеччини у постачанні танків Україні

Нещодавно у Німеччині пройшла зустріч у форматі «Рамштайн», на якій обговорювалося питання підвищення військової потужності України, шляхом передачі ЗСУ західних танків. За результатами зустрічі погодити передачу танків Leopard Україні не вдалося, адже це рішення блокує Німеччина. Українці в соціальних мережах почали робити різноманітні меми, які висміюють таку боягузливу позицію німецької влади. I-VIN.INFO зібрав добірку найкумедніших з них.

Першими про готовність передати Україні танки Leopard заявили у Польщі, але вони не можуть зробити це без дозволу країни-виробника - Німеччини.

- Олафе, що ви вирішили щодо танків?

- Вибачте, я не розумію польської.

- Але ж я говорю англійською.

- Дідько, не спрацювало.

Українці в соціальних мережах почали жартувати, що своїм зволіканням та слабкою позицією Олаф Шольц скоро заробить собі зірку героя рф.

А ось так виглядатимуть наступні зустрічі українських політиків із канцлером Німеччини.

Тепер у українців та українок лише такі думки перед сном:

Більшість західних союзників України підтримують ідею передачі Україні танків та іншої важкої бронетехніки і хоча позиція Німеччини сильно сповільнює процес передачі нам озброєння, вона обов’язково відбудеться, а позиція німецького керівництва назавжди залишиться в підручниках з історії, як приклад політичної слабкості, що призвела до загибелі сотень і сотень українців.

Читайте також, вінничан попереджають про новий спосіб фішингу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел

Читайте також