menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Волонтери передали дороговартісне обладнання вінницькій лікарні

23.12.2022 21:15

Лікарня отримала цифровий рентген-апарат

Нещодавно одна з вінницьких лікарень отримала дороговартісне медичне обладнання у вигляді цифрового рентген-апарату, який допоможе ефективніше лікувати в тому числі і поранених українських захисників, повідомляє I-VIN.INFO.

Передачу апарату здійснили волонтери з громадської організації «Світла Україна», які вже раніше допомагали лікарні із обладнанням, про це ми писали тут.

«Для купівлі та передачі в лікарню цього рентген-апарату було залучено близько 800 тисяч гривень. Із залученням коштів нам активно допомагали як українські так і закордонні наші партнери», - розповідає співзасновник ГО «Світла Україна» Віталій Горбаневич.

Пан Віталій зазначив, що реалізації цього проєкту слід завдячити меценатам Олені Мармур з української діаспори в Сполучених Штатах Америки та Дьяченко Олегу, які своїми вчинками наближають Україну до Перемоги.

Читайте також, «Ми добре розуміємо, що буде з нами, якщо не будемо підносити вам патрони»: латвійські волонтери у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані Віталієм Горбаневичем

Читайте також