menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Восьмеро воїнів з Вінниччини загинули, захищаючи Україну

27.02.2023 16:30

Вічна пам’ять Героям

Активні бойові дії на сході та півдні України вимагають, які ведуться задля збереження української державності, вимагають від нашого народу найбільшої жертви – життів наших співвітчизників. Нажаль, останнім часом Вінниччина втратила ще вісьмох своїх синів у цій страшній війні, повідомляє I-VIN.INFO.

На сторінці в Ольгопільської громади повідомили, що 16 лютого загинув 43-річний солдат Іван Петрович Гук. 23 лютого відбулося прощання із захисником. Поховали солдата на Ольгопільському кладовищі «Загора».

Сьомий апеляційний адміністративний суд повідомив сумну звістку про загибель працівника суду Олександра Махньова. Він вже понад 5 місяців мужньо боронив нашу землю від ворога у найгарячіших точках ведення бойових дій, сумлінно виконував свій військовий обов’язок та наближав перемогу.

У Жмеринці попрощалися із Олександр Поповським – патріот та справжнім сином свого народу, для якого Україна була у серці, а Свобода і Гідність – понад усе. Мужньо та самовіданно він боронив українську землю та захищав незалежність і територіальну цілісність України.

Як інформують в Тиврівський громаді, при виконанні бойового завдання з відсічі і стримування збройної агресії росії під час стрілецького бою та артилерійського обстрілу на Донеччині загинув 39-річний Андрій Анатолійович Жарик. 20 лютого з бійцем попрощалися.

На фейсбук-сторінці Вінницького академічного обласного театру ляльок повідомили про загибель колишнього працівника театру, захисника України Бойка Ярослава, який загинув боронячи Батьківщину та кожного з нас.

Непоправної втрати зазнала Іванівська сільська територіальна громада. У боротьбі за волю України і її щасливе майбутнє загинув ще один мешканець громади – 31-річний Федчишин Олег Володимирович, повідомили на сторінці громади.

Тульчинська РДА повідомила про те, що ворог забрав життя Галузи Олександра Сергійовича, 23 травня 1990 року народження, уродженця с.Сліди Шпиківської громади. Солдат Галуза Олександр Сергійович був стрілецем-помічником гранатометника 2 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 3 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальойону. Захисник загинув, внаслідок бойових дій в районі населеного пункту Соледар Бахмутського району Донецької області.

Чергову непомірну втрату на шляху до перемоги переживає Барщина. 20 лютого на Донеччині ворог безжально обірвав життя ще одного уродженця Барської громади з села Балки, солдата Прановича Сергія Миколайовича. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Читайте також, «Кожен вузлик відволікає від сумних думок»: вінничанка організувала пункт з плетіння сіток.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінок громад

Читайте також