menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Вважали, що не виживу»: 65-річний воїн «Мамай» у Вінниці розповів про поранення під Бахмутом (ВІДЕО)

07.04.2023 19:40

Інтерв’ю із незламним захисником України

«Захист вітчизни віку не має», - такої думки притримується український захисник Ігор «Мамай» Семчук. Пану Ігору 65 років, але попри свій вік він пішов захищати свою Батьківщину із зброєю в руках та знищував російських окупантів у найгарячіших точках російсько-української війни. Про свою мотивацію та бойовий шлях «Мамай» розповів в інтерв’ю для I-VIN.INFO.

В цьому інтерв’ю Ігор Семчук розповідає про свій дев’ятирічний досвід війни, реалії життя на фронті, мотивацію до захисту України, жахливе поранення під Бахмутом та багато іншого.

Завдяки таким воїнам як «Мамай» Україна вистояла в перші дні повномасштабного вторгнення та з кожним днем наближує остаточну перемогу над ворогом. Не дивлячись на серйозність поранень, отриманих під Бахмутом пан Ігор не втратив мотивації та усіма силами прагне уникнути юридичного статусу обмежено придатного та повернутися в стрій – до своїх побратимів на передовій.

Читайте також, у Вінниці проведуть додаткову зустріч маратону «PRO бізнес».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валентин Вінницький

Читайте також