menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Я ніколи не забуваю молитися за Україну»: українці в Італії зустрілись із Папою Римським Франциском (ФОТО)

22.03.2023 10:10

Організувала зустріч організація Карітас з міста Салерно

Українські громади міст Салерно, Баттіпалія, Піччола, Еболі та Агрополі, а також біженці з України 18 березня зустрілись із Папою Римським Франциском у Ватикані. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис отця Івана Борина у Facebook.

Вони змогли передати малюнки, які намалювала біженка Вікторія і прапор України, яку передала пані Тетяна Микуляк Папі Франциску. Крім цього, українці попросили про молитву за Україну.

Отець Іван відзначив: «Дуже важливо в цей важкий час для України, щоб ми нагадували світу про те, що відбувається. Ця зустріч стала нагодою ще раз заявити, що ми прагнемо миру і закінчення війни, а також одночасно попросити про подальшу молитву за нашу Батьківщину. І нам це вдалося, адже в неділю, 19 березня, під час молитви Ангел Господній на площі св. Петра Папа сказав: «Я ніколи не забуваю молитися за Україну».

Нагадаємо,громади з Вінниччини можуть взяти участь у програмі від ЄС.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінки у Facebook




Читайте також