menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Я вперше на таких змаганнях і очікую на хорошу гру»: вінничанка на Закарпатті (ФОТО)

17.12.2021 16:30

Стартували Обласні змагання Вінниччини

На мальовничому Закарпатті стартували Обласні спортивні змагання Вінниччини 2021 року серед голів територіальних громад та старост старостинських округів. В місті Берегове у спортивній залі «УСБ Закарпаття» проводять змаганняз 8 видів спорту серед 5 районів Вінницької області. Представлені футзал, більярд, боулінг, гирьовий спорт, дартс, теніс настільний, шашки та шахи. Інформаційна Вінниччина побувала на відкритті та дізналась про враження учасників.

Вранці 17 грудня розпочалось офіційне відкриття змагань. Сьогодні між собою змагатимуться 5районів Вінницької області: Вінницький, Гайсинський, Жмеринський, Тульчинський та Могилів Подільський. Голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк привітав усіх учасників та налаштував кожного на хорошу гру. До вітального слова долучились й інші гості заходу.

Оксана Сіромаха приїхала представляє Вінницький район у боулінгу та дартсі. Розповідає, що до вподоби організація заходута готова змагатися за перемогу:

«Сьогодні я вперше на цих змаганнях і маю лише приємні враження. Захід доволі масштабний, тут надзвичайно приємні люди зібрались,тому я в захваті від цього. Наразі буду змагатися у боулінгу. Своїх суперників поки не знаю, проте очікую на хорошу гру».

Після офіційного відкриття у спортивній залі «УСБ Закарпаття» стартували змагання з футзалу. Першими грали команди Тульчинського та Гайсинського районів. Матч був запеклий, адже з перших секунд кожен учасник активно боровся за м’яч. Далі проводились наступні матчі між іншими командами.

Одночасно з футзалом проводились змагання з дартсу, гирьового спорту та настільного тенісу. Протягом 3-х днів відбуватимуться певні заходи. Результати змагань та нагородження проведуть завтра, 18 грудня. Проте в деяких матчах вже є свої переможці.


Нагадаємо, очільники громад Вінниччини визначили перспективи розвитку спорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак



Читайте також