menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«З кожним туром рівень гри команд покращується»: на Вінниччині пройшов черговий тур волейбольної «Ліги Поділля» (ФОТО)

15.01.2023 18:15

Відбувся третій тур чемпіонату області з волейболу серед аматорів

Вчора у Крижополі та Томашполі пройшов ІІІ тур Чемпіонату Вінницької області з волейболу «Ліга Поділля». В цій аматорській лізі змагаються вісім команд з різних куточків Вінниччини. I-VIN.INFO розповідає про результати третього туру чемпіонату.

Матчі проходили одночасно у селищі Крижопіль та селищі Томашпіль. В Крижополі на майданчику зустрілись команди МХП ШВСМ зі збірною Гайсинського району, а також ВК «Крижопіль» з ВК «Стрижавка».

У першому матчі молоді спортсмени з МХП ШВСМ не без проблем, але таки здолали команду Гайсинського району із рахунком 3:0 (25:16; 35:33; 27:25).

Наступний матч запам’ятався дуже рівною боротьбою та високим рівнем волейбольної майстерності. Командам Крижополя та Стрижавки знадобилися усі п’ять з можливих партій, аби виявити переможця. В результаті господарям вдалося вирвати важливу в рамках чемпіонату перемогу із рахунком 3:2 (25:23; 20:25; 24:26; 25:23; 15:13).

У Томашполі змагались ВОДЮСШ МХП проти ВК «Томашпіль» та ВК «Браїлів» проти ВК «Іллінці».

Цей день був вдалим для волейбольної молоді, адже вихованцям спортивної школи також вдалося здобути перемогу над своїми суперниками із рахунком 3:0 (25:15; 25:20; 25:20).

А команда ВК «Браїлів» продовжила свою переможну ходу цим чемпіонатом, забравши вже третю свою перемогу із «сухим рахунком» 3:0, не програвши поки що жодної партії в рамках цієї ліги.

Кращі гравці кожного матчу отримали відзнаки за MVP зустрічі.

«Мене вражає те, що під час цього туру не було жодних суперечок щодо суддівства та організаційних моментів. Ці суперечки виникали під час першого туру, але з кожним туром рівень організації та комунікації покращується, що не може не радувати. Також мене дуже тішить присутність великої кількості дітей на матчах чемпіонату. Вони дивляться на спортивних героїв своїх громад та надихаються ними, а це одна з голових цілей проведення чемпіонату, адже здорові та спортивні діти – це запорука здорового та успішного майбутнього України», - розповів президент «Ліги Поділля» Олександр Суворов.

Наступний, четвертий, тур Чемпіонату Вінницької області з волейболу «Ліга Поділля» пройде 28 січня у Ладижині та Тульчині. Цей тур перетне «екватор» першого етапу чемпіонату, саме тому усі команди будуть запекло змагатися за кожний м’яч та кожну партію, адже кожне очко в турнірній таблиці буде на вагу золота.

«Після трьох турів чемпіонату вже можна сказати, що ми запустили дуже вдалий проєкт. З кожним туром команди показують більш досконалий, кращий рівень гри. Крім того, багато інших команд виявляють бажання взяти участь у «Лізі Поділля» наступного сезону. Це дуже важливо, адже головна наша мета – залучити усі громади до цієї ліги, щоб кожна команда прославляла спортивні здобутки своїх громад та заряджала нас усіх емоціями, які, безперечно, передаються і нашим захисникам, які зараз захищають нашу країну на передовій», - зазначає голова ВТО ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк.

Читайте також, запекла боротьба Тростянця проти Стрижавки і чергова «суха» перемога Браїлова: на Вінниччині триває «Ліга Поділля».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані організаторами

Читайте також