menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«З Україною в серці, з вірою в ЗСУ» - у Вінниці юнаки змагались з футзалу (ФОТО)

02.03.2023 16:30

Пройшов фінал чемпіонату ВТО ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків

Сьогодні, 2 березня, у Вінниці пройшли фінальні ігри Чемпіонату ВТО ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків 2009-2010 року народження на підтримку Збройних сил України «З Україною в серці, з вірою в ЗСУ». За першість між собою змагались команди з Козятинської, Могилів-Подільської, Хмільницької та Шаргородської міських територіальних громад. I-VIN.INFO побував на змаганнях та розповість про них.

На іграх Чемпіонату ВТО ВФСТ «Колос» з футзалу юні спортсмени завзято змагались між собою. Сьогодні на майданчик прийшли найсильніші 4 команди, які показали хороші попередні результати та опинились у фіналі. Тренери давали настанови, підтримували своїх підопічних, а гравці показували свої вміння на майданчику.

Результати змагань виявились наступними:

4 місце – Могилів-Подільська міська територіальна громада.

3 місце – Шаргородська міська територіальна громада.

2 місце – Хмільницька міська територіальна громада.

1 місце – Козятинська міська територіальна громада.

Як розповів тренер команди з Козятинської громади Руслан Гуменюк, своїми підопічними задоволений, адже спортсмени виконали всі настанови та здобули перемогу. Додає, на полі були всі команди сильні і потужні:

«Пишаюсь своєю командою, адже класно зіграли в захисті, майже все реалізували, що потрібно було, тому повінстю задоволений. Через війну, на жаль, багато дітей виїхали закордон. Раніше тренував майже 100 дітей, а коли з квітня повернувся до роботи, тоді залишилось до 35 дітей разом з переселенцями. Втім, зараз вже тренується до 70-ти дітей», - каже тренер команди.

Як розповів капітан команди з Козятинської громади Влад Сич, за конкурентів вважав гравців з Хмільницької громади.

«Проте ми у всіх виграли, і ми круті. В нас хороша команда, всі грали добре. Було цікаво взяти участь у змаганнях. Дізнався, що тут змагались 32 команди, тому здобути перше місце серед цих всіх суперників – це доволі круто», - ділиться враженнями капітан команди.

Нагадаємо, вперше у Вінниці провели майстер-клас з боксу від титулованих спортсменів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак

 

Читайте також