menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«З Україною в серці, з вірою в ЗСУ»: на Вінниччині провели благодійний турнір (ФОТО)

27.06.2022 13:20

На турнірі з волейболу серед молоді та ветеранів у Глухівецькій громаді збирали кошти на підтримку ЗСУ

Позавчора, 25 червня, у селищі Глухівці Хмільницького району Вінницької області пройшов відкритий благодійний турнір з волейболу серед молодіжних та ветеранських команд «З Україною в серці, з вірою в ЗСУ», повідомляє I-VIN.INFO.

У змаганнях взяли участь три молодіжні та дві ветеранські команди. Загальна кількість учасників – 35 гравців.

За результатами змагань серед молодіжних команд визначився переможець турніру – волейбольна команда «Бродецьке-юнаки». ВК «Глухівці» посіла другу сходинку п’єдесталу, кубок за 3 місце у волейболістів взяв ВК «ДЮСШ».

За першість серед ветеранських команд змагались ВК «Ветерани-Аматори», команда міста Козятин та ВК «Ветерани-Бродецьке». З рахунком 3:2, перемогу отримали волейболісти Козятина.

Усі учасники турніру робили особистий благодійний грошовий внесок, завдяки цьому організаторам вдалось зібрати 2100 гривень, які будуть передані волонтерам на підтримку Збройних Сил України та інших захисників держави.

«Певний час у нас не було офіційної можливості проводити змагання, у зв`язку із тимчасовою забороною на проведення масових заходів. А за допомогою саме благодійного формату ми змогли дати «нове життя» регіональному спорту та зробити таку корисну справу, як збір коштів на потреби армії. В планах є і надалі проводити такі заходи по всій Вінниччині», - поділився заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Валерій Швець.

Переможцям та учасникам змагань організатори заходу вручили командам кубки Вінницької ТО ВФСТ «Колос», підготували пам’ятні призи і подяки.

Нагадаємо, у Гайсині зібрали кошти на підтримку ЗСУ на турнірі з волейболу

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валерій Швець

Читайте також