menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Захисника з Вінниччини посмертно відзначили орденом «За мужність» (ФОТО)

11.03.2023 11:30

Нагородження відбулось у річницю загибелі воїна

Віталій Вікторович Бережко загинув на передовій російсько-української війни 8 березня 2022 року. В роковини загибелі мужнього воїна, який мешкав у Тульчинській громаді, батькам захисника вручили Почесну відзнаку та орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку Тульчинської РДА.

Батькам Віктору Петровичу та Ользі Павлівні висловили слова безмежної вдячності за виховання достойного сина, відважного воїна, який поклав власне життя на вівтар перемоги нашої держави з російським агресором.

«Жодна відзнака і нагорода не повернуть близьких та найдорожчих, але нехай вона стане свідченням відваги, мужності та самопожертви Героя. Нашим завданням – зробити усе, що у наших силах, щоб ніхто не був забутим, а ім’я кожного Героя залишалось у пам’яті прийдешніх поколінь», - зазначив підполковник Ярослав Ліщина, вручаючи відзнаку від імені Глави держави .

Читайте також, знову війна забрала життя трьох вінницьких військових.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису

Читайте також