menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На захисті повітряного та інформаційного простору: Герой України «Karaya» у Вінниці

01.04.2023 18:15

Військовий льотчик відвідав форум «Інформаційний фронт України: Вінниччина»

Речник командування Повітряних Сил ЗС України полковник Юрій Ігнат та військовий льотчик, Герой України майор Вадим «Karaya» Ворошилов відвідали форум «Інформаційний фронт України: Вінниччина», що проходив безпосередньо в обласному центрі. На цій зустрічі ті, хто боронить Україну в повітряному просторі та ті, хто робить це в інформаційному, обговорювали спільні кроки для наближення нашої перемоги, повідомляє I-VIN.INFO.

Звісно ж, саме Герою України надали вступне слово на цьому заході. Пан Вадим наголосив на важливості інформаційної підтримки Повітряних Сил.

«Зараз інформаційна та медійна підтримка безпосередньо нас – Повітряних Сил та донесення до країн західного світу необхідності передачі нам сучасних винищувачів актуальні як ніколи. Ми маємо надію на вашу допомогу, дякую вам від імені усіх Повітряних Сил Збройних Сил України», - зазначив Герой України.

В свою чергу, Юрій Ігнат наголосив на важливості передачі Україні літаків F-16 і підкреслив, що це буде зброя нашої перемоги. Крім того, під час панельних дискусій зауважив, що головним гаслом журналістів має стати принцип «не нашкодь». Закликав представників медіа не брати коментарі у некомпетентних військових експертів.

Під час обговорень модератор форуму Микола Філонов звернувся до «Karaya» з питанням, що має бути на місці майже зруйнованого Будинку офіцерів у Вінниці. На це льотчик відповів наступне:

«Поки йде війна, Будинок офіцерів має бути нагадуванням для наших західних партнерів, що не важливо, де ти в Україні знаходишся – безпосередньо на лінії фронту чи в тиловому місті – руйнація та смерть від рук росіян можуть дістати тебе по всій території країни. Вже після нашої перемоги будівля має бути відбудована, вона має стати символом нашого відновлення та незламності», - висловив свою думку пан Вадим.

Після закінчення офіційної частини форуму Вадим «Karaya» провів невеличку автограф-сесію для своїх чисельних шанувальників та, особливо, шанувальниць, поспілкувався з журналістами та покинув захід, аби повернутися до своїх обов’язків із захисту українського неба.

Читайте також, що там на росії: на форумі у Вінниці Вадим Денисенко ділився дослідженнями про «путінізм».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: i-vin.info

Читайте також