menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницька волейбольна команда обіграла тернопільчанок на Суперлізі України-Дмарт

13.10.2022 10:10

ВК «Добродій Медуніверситет-ШВСМ» переміг у «Галичанка -ЗУНУ»

Вчора, 12 жовтня, в Чернівцях пройшли матчі ІІ туру Суперліги України-Дмарт. Вінничанки з ВК «Добродій Медуніверситет-ШВСМ» здобули перемогу над «Галичанка -ЗУНУ» з результатом 3-0. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

У першому сеті вінничанки здобули 25 очок проти 17 очків «Галичанка -ЗУНУ».У другому сеті ВК «Добродій Медуніверситет-ШВСМ» закінчив з результатом 25:13. Як розповіла між другим та третім сетом тренерка  команди «Галичанка -ЗУНУ» Людмила Чорненька у цій грі тернопільчанки мали сильних суперників.

«Якщо порівнювати з першим туром, у нас є боротьба. Поки нам важко грати вже з досвідченою командою. Але в загальному є боротьба , як і на задній лінії, так і на передній. Відносно першого туру, вже цікавіше мені як тренеру спостерігати за своїми підопічними», - каже тренерка тернопільської команди Людмила Чорненька.

Як коментує гру у переві між сетами головна тренерка вінницької команди Юлія Якушева, великі плюси, що на цьому етапі команда виграла дві партії, але є свої ще недопрацювання.

«Вони не виконують ту подачу, яку я замовляю. Ми всі розуміємо, що нам легко обігрувати цю команду, але хочеться, щоб вони виконували ті зв’язки, які я сказала. В нас одна лінія доводить, а інша ні. В принципі все нормально, все добре. Дай Бог ще третю партію виграти», - каже Юлія Якушева.

У третьому сеті ВК «Добродій Медуніверситет-ШВСМ» знову здобуває свою перемогу з результатом 25:8, не дозволяючи тернопільській команді здобути бодай 10 очок.

Загалом, вінничанки здобули на подачі – 9 ейсів проти 1 та в атаці – 53% реалізації проти 26%. А найрезультативнішими сьогодні були Валерія Якушева – 14 очок. А Дарія Ковальчук теж здобула 14 очок та була визнана найціннішим гравцем поєдинку.

Стартовий склад ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»: Якушева (набрала 14 очок), Ковальчук (14 очок), Дегтярьова (11 очок), Кучер (11 очок), Завала (2 очки), Малишева (2 очки), Ротар (л), Сопочева (л).

Стартовий склад «Галичанка-ЗУНУ»: Дрьомова, Риболовлєва, Губенко, Попович, Кімак, Джима, Овчаренко (л), Самусенко (л). На заміну виходили: Степура, Осипенко, Голод.

Наступну гру вінничанки ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» зіграють проти команди «Волинський край» 14 жовтня. Початок о 19:00.

Нагадаємо, раніше ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» грали проти Збірної України U-15  та Збірної України U-17.  

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: скріншоти з прямої трансляції.


Читайте також