menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Продовжуємо передавати транспорт та амуніцію захисникам»: вінницький волонтер отримав нагороду від Верховної Ради України

29.07.2023 13:45

Вінницький волонтер та співзасновник громадської організації «Світла – УКРАЇНА» Віталій Горбаневич отримав грамоту Верховної Ради України

Партнерська публікація

За вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху та активну громадську і благодійну діяльність грамотою Верховної Ради України нагородили вінницького волонтера Віталія Горбаневича, повідомляє I-VIN.INFO.

Грамоту Верховної Ради України вінницькому волонтеру вручив народний депутат Петро Юрчишин. Відзнаку надали за особисту волонтерську роботу пана Віталія та колективну діяльність його громадської організації.

«З першого дня повномасштабної війни ми щоденно включені в процес допомоги як цивільним, так і військовим. Ми працюємо за п’ятьма різними напрямками допомоги. В «Світлій – УКРАЇНІ» працює всього десять людей і ми всі виділяємо близько вісімдесяти відсотків нашого часу на волонтерську діяльність. Надзвичайно приємно отримати таке визнання нашої діяльності та наших заслуг від держави. Це також свого роду верифікація для нас, адже після визнання нашої роботи з боку найвищого державного органу влади, зросте всебічна довіра до нашої громадської організації», - зазначає співзасновник ГО «Світла – УКРАЇНА» Віталій Горбаневич.

Організація пана Віталія з минулого року реалізувала багато волонтерських проєктів, пов’язаних із закупівлею медичного обладнання для лікарень, гуманітарної допомоги для цивільних та транспорту та екіпіровки для військових. Про деякі з цих проєктів ми писали в цьому матеріалі.

«Ми не зупиняємося на досягненому та продовжуємо роботу, пов’язану із евакуацією поранених військовослужбовців з фронту. Закуповуємо карети швидкої допомоги для парамедиків. Постійно розвиваємо комунікацію із військовими, у приватному вигляді передаємо їм допомогу, якої вони потребують. Це і транспортні засоби і амуніція і багато іншого», - додає Віталій Горбаневич.

Читайте також, «Поверніть мені тата»: 7-річний вінничан чекає з полону рідного батька.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані Віталієм Горбаневичем

Читайте також