menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Команда Вінницького району зайняла перше місце на обласних змаганнях (ФОТО)

21.12.2021 19:40

Обласні змагання Вінниччини 2021 проводилися на Закарпатті

Сьогодні, 21 грудня, під час сесії Вінницької районної ради команді Вінницького району вручили кубок та грамоту за зайняте перше місце на Обласних змаганнях Вінниччини 2021 серед голів територіальних громад та старост старостинських округів. Змагання проходили з 16 по 18 грудня у місті Берегове Закарпатської області серед працівників органів місцевого самоврядування, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

У змаганнях брали участь представники п`яти районів Вінницької області. Вони змагались у восьми видах спорту: футзал, більярд, боулінг, гирьовий спорт, дартс, теніс настільний, шашки та шахи. Команда Вінницького району посіла перші та другі місця у більшості видів змагань, завдяки чому зайняла перше місце у загальному заліку.

На сесії Вінницької райради нагороди вручали заступники голови ВТО ВФСТ «Колос» Микола Радіонов та Валерій Швець. Під час нагородження Микола Радіонов зазначив, що в рамках змагань проводився круглий стіл із головами територіальних громад:

«На ньому підвели підсумки реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». І Вінницька область є одним з лідерів реалізації цієї програми завдяки тому, що ВТО ВФСТ «Колос» є координатором цього проєкту по всій області. Також учасники круглого столу внесли багато пропозицій, що стосуються підтримки спорту на місцях і вирішенню усіх проблем та викликів пов`язаних з пандемією. Всі зійшлися на тому, що «Здорова Україна» - це не тільки вакцинація та оснащення лікарень, а також активний спосіб життя, який буде зміцнювати імунну систему наших громадян».

За його словами, на круглому столі також підводили підсумки реалізації міжнародного проєкту«Програма фізичногооздоровленнянаселення в громадах: досвід країн Вишеградської четвірки для України». І саме Вінницька територіальна організація ВФСТ «Колос» реалізувалацей унікальний для України проєкт.

Обласні змагання Вінниччини серед працівників органів місцевого самоврядування проводяться щорічно. За відгуками учасників змагань, цього року вони пройшли дуже вдало і всі вже чекають наступного року, щоб знову взяти у них участь.

«Цьогорічні змагання пройшли на досить високому організаційному та змістовному рівні. Про це більше можуть розповісти самі учасники змагань. Голови і заступники районних державних адміністрацій та районних рад зауважили, що це дуже гарний комунікаційний майданчик з налагодження співпраці між різними гілками влади, а також чудовий привід не тільки відчути дух змагань, а ще й оздоровитися в термальних водах Закарпаття», - наголосив Микола Радіонов.

Нагадуємо, на Закарпатті пройшла церемонія нагородження переможців та призерів Обласних змаганнях Вінниччини 2021.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валерій Швець

Читайте також